Eda Ece'nin masterchef Danilo İddiaları Hakkındaki Açıklaması

Magazin kulisleri bu olayla çalkalanıyor! 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile yakın zamanda boşanma kararı alan MasterChef Türkiye yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna'nın adı, geçmişte birlikte aynı filmde yer aldığı güzel oyuncu Eda Ece ile aşk dedikodularına karıştı.


Eda Ece'nin masterchef Danilo İddiaları Hakkındaki Açıklaması

Ortaya atılan aşk iddiası sevgilisi ile bir dargın bir barışık olan Eda Ece'yi çileden çıkardı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Eda Ece, MasterChef Danilo Zanna ile aşk yaşadığı yönündeki haberleri yalanlarken açtı ağzını yumdu gözünü. İşte şu sıralar basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile yeniden ayrıldıkları konuşulan Eda Ece'nin, Danilo Zanna açıklaması...



9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile yakın zamanda boşanma kararı alan MasterChef Türkiye yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna'nın Yasak Elma'nın 'Yıldız'ı Eda Ece ile yakın arkadaş oldukları ve ikilinin sık sık bir araya geldikleri iddia edildi.



Ortaya atılan aşk iddiası sevgilisi ile bir dargın bir barışık olan Eda Ece'yi çileden çıkardı.



Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Eda Ece, MasterChef Danilo Zanna ile aşk yaşadığı yönündeki haberleri yalanlarken açtı ağzını yumdu gözünü.